Ad-Just Bouwman – eigenaar –

Enthousiast en geïnteresseerd

Hij is gedreven om door te dringen tot de kern van de zaak. Zijn presentatie stijl is enthousiast en geïnteresseerd. Ad-Just heeft een gepassioneerde speelstijl waarbij spitsvondigheid, emotie en muzikaliteit razendsnel in elkaar overlopen. Hij werkt samen met de volgende vaste netwerkpartners.

Joost Tijssen

Hij pakt iedereen in met zijn tomeloze charme.

Geef hem een microfoon en hij is helemaal in zijn element. Een echte mensenverbinder. Zijn speelstijl is energiek en fysiek.

Ton Haas

Zwaargewicht op de inhoud.

Met zijn integere, no-nonsense aanpak stuurt hij aan op waar het eigenlijk écht over gaat. Zijn speelstijl is inlevend, emotioneel en met een dikke knipoog.

Lars Sorensen

Een theatrale duizendpoot.

Als professionele praatjesmaker is Lars een vlotte en vlijmscherpe interviewer.  Daarnaast is hij ook een theatrale duizendpoot. Zijn speelstijl is groots, muzikaal en tekstueel scherp als een mes.

Toos Lichtenberg

Een speelstijl die je meesleept.

Ze zet alle zintuigen open op zoek naar het echte contact met mensen. Innemend en gepassioneerd als interviewer, verhalenvertelster en speler. Met een stem waar je stil van wordt en een speelstijl die je meesleept.

Comedy Cowboys

Wees welkom bij hun theatershow.

Ad-Just Bouwman en de 8 beste improvisatiecomedians binnen maatwerktheater bundelen de krachten en springen samen in het zadel voor uw bijeenkomst. Kijk op www.comedycowboys.nl voor deze improvisatietoppers. Wees welkom bij  hun maandelijkse  theatershow in Hilversum.